© 2019 Created By Mariel

Alhaurin de la Torre | Andalusian | Spain

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean

creasun

Creatief en Relax.

Schildervakantie/cursus Zuid-Spanje all-in

CREA

De schilderlessen zijn voor iedereen toegankelijk, of je nu beginner bent of veel ervaring hebt, er valt altijd iets te leren en zeker ook van elkaar.

Je kunt een schildervakantie boeken. meer info.

Je woont in regio Malaga of je bent hier op vakantie dan kun je les(sen) volgen.

meer info

VLUCHT/AUTO

De vlucht wordt voor u geboekt en per 2 personen heeft u de beschikking over een huurauto, zodat u vrij bent uitstapjes te maken.

VERBLIJF/VEGA

Je verblijft in Villas del Alba,3 huisjes of in  Finca Adelfa, een studio voor 2 personen. De lunch, tijdens de cursusdag, is vegetarisch en/of veganistisch. Karin maakt de lunch met streek gebonden producten. Waarom? Voor het milieu, de dieren en je eigen gezondheid. Je zult versteld staan hoe lekker het is!

Schilderweek Vanaf 795,-

Prijs inclusief 5 schilderlessen a 3 uur incl alle materialen, 5 keer lunch, retourvlucht Malaga, verblijf 7 nachten,  auto per 2 personen

Schildercursus Vanaf 15,-

BIRGIT

Birgit Gerritsen heeft in Utrecht en in Arnhem aan de kunstacademie gestudeerd en is afgestudeerde Eerste Graads Tekendocente.

Zij heeft zo'n 20 jaar ervaring met lesgeven, van lesgeven als tekendocente in het voortgezet onderwijs tot en met lessen in eigen atelier aan jong en oud en workshops door heel Nederland.

Sinds 2013 woont ze in Andalusië. Eerst op een heuvel tussen de olijfbomen vlakbij Montefrío-Granada en nu aan de Costa del Sol in het bijna altijd zonnige Marbella.

Zelf schildert en tekent Birgit grote, denkbeeldige, surrealistische landschappen en soms in opdracht muur- en plafondschilderingen. Meer info

MARIELLE

Marielle Poelen heeft de PABO en gedaan en diverse cursussen gevolgen. Zij gaf les op het Voortgezet Speciaal onderwijs in beeldende vorming en drama. Nu geeft ze schildercursussen in haar eigen atelier in Groesbeek waar zij de halve tijd van het jaar woont. Zij beschildert vazen op glas, die worden verkocht in Nederland.

Ook dirigeert zij 5 gezellige koren. Als ze niet in Nederland is verblijft ze in Alhaurin de la Torre met zicht op de zee, bergen en Malaga

Zelf schildert ze het liefst portretten op doek en bloemen op glas. Kleurig en vrolijk. Meer info

DAVID

David Monk(UK) emigreerde in 2002 naar de Costa del Sol in Spanje.

Hij onderging een grote verandering in zijn leven en een deel van die verandering was de ontdekking van Yoga wat zijn levensstijl werd.

In 2014 verbleef hij drie maanden in India voor een training in traditionele Hatha Yoga, samen met aspecten van Ashtanga, Vinyasa & Iyinga.

Sinds zijn terugkeer naar Spanje, geeft hij les in een traditionele Hatha-stijl, met bijzondere aandacht voor de ademhaling en meditatie in de 'Asanas'.

Inspirerende plekken

In Malaga en haar omgeving verveel je je niet!

street-art
musea
tapa's
wandelen
strand
golf
Show More
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now